Модел - PP07

Изглежда като модерен павилион, този модел е много популярен за решенията на открито. Позволява ви да се насладите на естетиката на независимата структура.

 

Решенията на PERGOTECH® представят естетически решения и уникални архитектурни комбинации на всеки проект. Ние правим архитектурни модели, използвайки различно инсталационно и поддържащо оборудване за всякакъв вид пространства или конструкция.

Автоматично прибиращите се релсови тентови системи PERGOTECH® са проектирани да се приспособят и използват при всякакви метеорологични условия. Това е най-надеждната и качествена опция в системите за затваряне на покриви. Функционирането и се извършва на принципа на напрежение и предаване. Платът, който използваме е изработен от специални материали и осигурява икономия на енергия. Вграденото вътрешно LED осветление, придава на конструкцията допълнителна естетика.

 

Отводняването се осигурява чрез използване на специални профили, фитили и уплътнителни системи. Структурата е напълно приспособима, за да бъде затворена от всички страни от стъкло или щори, ако е необходимо, за да се осигури допълнително външно жилищно пространство. Системата работи с дистанционно управление и се отваря-затваря в рамките на секунди.

Технически характеристики

1 – Непропускливост

Плъзгателния механизъм е изключително плътен, благодарение на 2-те уплътнения в ребрата и едно в основния профил.

2 – Дренаж

Системата отвежда дъждовната вода директно към дренажната канализация вътре в профилите, предотвратявайки събирането на вода или изтичане.

3 – Улук

Улука е проектиран елегантно, така че водния поток вътре в него да не създава дискомфорт.

4 – Профили

От основния профил до ребрата, всички елементи са с висока устойчивост и инженерно качество.

5 – Осветление

Всички варианти за LED осветление са проектирани от PERGOTECH, предлага се също и димер опция.

6 – Аксесоари

За по-добър и елегантен вид се използват много аксесоари за покриване на винтове, метални или електрически части.

Допълнителна информация

Стандартна серия

Дизайна на профила е планарен –  структурата е по-опростена, с по-тънки стени и по-прави извивки, максималната широчина на разтягане е 8м.

Модул

 • X – дължина 5м
 • Y – широчина 8м
 • Z – височина – по избор

Релса с носач

 • размери – 130х80 см
 • тегло – 4200 гр/м
 • дебелина – 1,9 мм

Премиум серия

Дизайна на профила е аморфен – профилите са с по-сложна структура, по-дебели стени и с по-елегантни извивски, максималната широчина на разтягане е 12м.

Модул

 • X – дължиа 5м
 • Y – широчина 12м
 • Z – височина – по избор

Релса с носач

 • размери – 160х120 см
 • тегло – 6985 гр/м
 • дебелина – 2,2 мм

Пожелание на клиента

 1. Възможност за поставяне на стъклопакет.
 2. Възможност за поставяне на задна колона, за по-стабилна опора.
 3. Възможност за поставяне на LED светлини различни от стандартните.
 4. Възможност за поставяне на плат в цветове различни от стандартните.

Автоматизация

Международно известните двигатели на Somfy – Франция се използват за работа с всички наши продукти и идват с включена 5 години гаранция. Технологията позволява задвижването на моторите с едно натискане на бутон.

Цветове

PERGOTECH® ви дава възможност да избирате измежду 6 цвята на алуминиевите профили, така че конструкцията да се слее лесно със заобикалящата я обстановка.

 

Също така разполагаме с широка гама от покривни покрития (платове) с богат избор от цветове, шарки и елегантен дизайн, внос от Белгия и Франция.

Качество

PERGOTECH® е регистрирана търговска марка. Всички наши дизайни и разработки са със запазена авторски права и са защитени от европейското законодателство.

 

Нашите продукти разполагат със CE и ISO сертификати. Платовете, които използваме са търговска марка на SIOEN и SERGE FERRARI.